EvokedSetere jorda rundt: Oddmund

Når vi setter opp et nyhetsbrev hender det prosjektet styres fra Køben, teksten skrives i Kristiansund, designet blir laget i Trondheim … og resultatet analyseres i Delhi.

De har hjertet sitt hos oss i Karenslyst Allé, men jobber fra alle noen ulike verdenshjørner. Hvem er egentlig disse eksil-evokedseterne? Det skal vi finne ut i denne føljetongen hvor vi rett og slett stiller fem kjappe spørsmål til utenbysambassadørene våre.

Førstemann ut er vår eminente grafiske designer, Oddmund Lørum.

Hva i alle dager har fått en Askergutt opp til Trondheim?

Kona mi, Rachel, er født og oppvokst her. Med tre barn er det perfekt med litt roligere tempo og nærhet til familien.

Hva jobber du med akkurat NÅ?

Akkurat nå jobber jeg mye med e-dialog for Telenor og Canal Digital, lager nyhetsbrev og eDM-er. Juni er som vanlig en hektisk tid rett før ferien. Dessuten er jeg med på å utforme malverk og dialogløp for en ny kunde, Volmax. Det blir bra!

Du er en av byråets Grand Old Men – hvorfor EvokedSet?

Stemmer det! Har vært med fra starten, og det er fortsatt moro. Store, kjente merkevarer og ambisiøse kunder gir mange utfordringer. I tillegg har jeg flinke og trivelige kolleger som det alltid er hyggelig å være sammen med når jeg er på hovedkontoret.

Bransjen og ditt fagområde (grafisk design) endrer seg raskt. Hva skjer de neste årene?

Design-trender tør jeg ikke forutsi. Men innenfor mitt noe spesialiserte fagfelt, e-postdesign, vil det bli et større behov for målrettet design til mer detaljerte segmenter. Interaktivitet i e-post vil gi behov for mer UX-design, for eksempel løsninger for kjøp direkte i e-post.

Det viktigste til slutt: En Oddmund-funfact please?

Tja, har blitt birøkter og har to egne bikuber. Mellom 50-60.000 bier er ute og samler honning for meg hver dag sola skinner! I tillegg har jeg tatt tunnel på Rosenborgs Pål André Helland.

Den historien skal du få utdype neste gang du er på Oslotur! Takk for praten!

Kjetil Hamnes

Kjetil Hamnes

Tekstforfatter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *