EvokedSetere jorda rundt: Øystein

Forrige gang var vi i Trondheim, nå skal vi sørover til kongens by.

I vår «fem kjappe spørsmål til EvokedSetere jorda rundt»-føljetong har turen nemlig kommet til vår glimrende rådgiver Øystein Wasteson:

Hvad laver du, Øystein? Hva er det kuleste med Køben?

Danmark er jo sånn som vi nordmenn forestiller oss – det er mer fritt. «Alt» er lov bare man oppfører seg ordentlig. Det tiltaler jo oss regelunderlagte nordmenn og fungerer som et deilig JA til livet.

I tillegg er Køben en større by enn Oslo, mer kontinental og med store internasjonale events – noe av det seneste er at byen skal «bygges om» for å få Formel 1 hit.

Hva jobber du med akkurat NÅ?

Vi har en rekke «fiberfabrikk»-prosjekter på gang – det handler blant annet om å forbedre dataflyten mellom Telenor/Canal Digital og oss.

I tillegg lager vi en ny løsning for oppsalg av bredbånd til borettslagskunder, samt en oppgradering av dagens løsning hvor prislogikken endres fra ‘kjøp’ til ‘leie’. Det er morsommere og mer omfattende enn det høres ut som.

Hvorfor EvokedSet?

Det hadde seg sånn at jeg satt i et Telenorteam i et stort dansk relasjonsbyrå den gangen finanskrisen slo inn i 2007 og vi var en gruppe som mistet jobben. Heldigvis ville Telenor i Norge jobbe videre med meg.

I mangel av formaliteter for å inngå en avtale ble jeg koblet med EvokedSet for å fikse en faktureringsavtale. Det ble starten på et langt «samarbeid»!

Bransjen endrer seg raskt. Hva skjer de neste årene?

Dataeksplosjon! Å utnytte enorme mengder data byr på kjempemuligheter (og kjempekompleksitet). Det vil gjøre det mulig å predikere hvilke kunder som gjør hva, med en statistisk sannsynlighet på +97%. Det igjen vil bety et kvantesprang når det gjelder å levere relevant dialog.

Det viktigste til slutt: En Øystein-funfact please?

Pyha, litt pinlig synes jeg, men det skal jo en god fun fact være: Jeg overveier seriøst å begynne med dans. Nå har jo egentlig Håvard tatt den posisjonen (se klipp av vår dansende tekstforfatter her), men jeg ser mer for meg å danse salsa i Madrids blodhete bakgater!

Takk for praten!

Håvard Paulsen

Håvard Paulsen

Tekstforfatter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *